Zomerzonnetje zoekt knuffeltje

Zo, wat schrijf je zoal over jezelf op een datingsite? Ik ben een goed gevulde, guitige jonge vrouw met alles op een rijtje. Nog nooit echt de ware jacob ontmoet, ondanks de vele feestjes. Een fuifbeestje ben ik niet echt, maar ik kan wel een keertje genieten van een stevig avondje stappen. Wat ik niet zoek is een kerel die slechts een snelle wip zoekt, wat ik dan weer wel zoek is een lief beertje die van knuffelen houdt en echt graag een relatie wil opbouwen. Als je graag nog meer over me weet mag je me zeker een berichtje sturen, ik ben een heel sociaal iemand, die houdt van leuke mensen om zich heen.

Details

Zoek een date in: Aalburg, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op