Zorgzame maagd zoekt

Hey ik ben Mara ben 19jaar bijna 20 en ben een gewone meid maar ga nooit uit bijna. Ik zorg voor mijn moeder die minder invalide is, daarom ga ik nooit naar dancings of feestjes. Daardoor heb ik eigenlijk ook nog nooit een vriend gehad en ben ik nog maagd. Ik vind dat het nu wel genoeg is geweest en ik er klaar voor ben om die stap te zetten. Ik heb wel enkele goeie vriendinnen die er dan enthousiast over hoor praten. Daarom zoek ik een iets ouder persoon (iemand van mijn eigen leeftijd mag ook) die alles met me wil beleven en me aanleren en wie weet als het goed klikt dat het iets meer word. Ik hoop dat ik een leuk mailtje van je mag ontvangen. Xx [email protected]

Details

Zoek een date in: Zuid-Holland, Zuidwijk  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op