Wil jij iets met mij beginnen?

Ik ben heel eerlijk en open in mijn oproepje. Ik ben nog getrouwd en ik hou heel veel van mijn man. Maar mijn man zit al jaren in verzorgingstehuis omdat hij zwaar dement is en thuis niet meer te houden is. Ik heb hier veel verdriet van om hem zo te zien. Maar als ik dan thuis kom dan mis ik wel die arm om mij heen, die man om de dag mee te delen en leuke dingen mee te doen. Ik zoek gewoon echt een maatje, om te beginnen misschien een mooie vriendschap, wie weet wat er dan nog meer van komt. Ben jij een man die dit wel kan begrijpen, en ook misschien wel een rugzakje hebt, zullen we dan eens ergens een kop koffie gaan drinken? Groetjes Linda

Details

Zoek een date in: Spangen, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op