Wil jij me laten genieten?

Wat ik zoek is een man met passie net als ik ook heb. Geen man die een vluggertje zoekt, daar moet je mij niet mee aankomen. Ik wil lang en lekker, geil en heftig, en allerlei standjes. Daarbij komt nog dat ik graag experimenteer met seks. ook fotografie tijdens het spel vind ik heel spannend. Als het klikt ontmoeten we elkaar vaker en kunnen we meer dingen op seksgebied doen. Misschien een keer naar de parenclub, een ander stel ontmoeten of een vriendin van mij uitnodigen? Ben jij iemand die ook van deze dingen houdt en er samen met mij van wil genieten? Stuur me een mail en we spreken af. Leeftijd onbelangrijk (18+)

Details

Zoek een date in: Gelderland, Opheusden  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op