Wat een moeilijke beslissing was dit!

Ik ben een 39 jarige, getrouwde vrouw op zoek naar een zeer breeddenkende minnaar. Ik heb een lieve man, die vaak van huis is en heb het hierover gehad met hem en hij is akkoord met mijn zoektocht, maar wil er niet mee geconfronteerd worden. Ons seksleven staat op een zeer laag pitje, en hij voelt zich er prima bij, ik niet. Graag wil ik nog nieuwe ervaringen opdoen, nu het nog kan. Iets waar ik vaak over fantaseer, maar nog nooit meemaakte is anale seks. Dus graag een mn die hier voor openstaat. Uiterlijk en leeftijd vind ik minder belangrijk dan respect, en discretie.

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Oostmalle  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: Geen Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op