Wat een lieve stem heb jij, wordt er vaak tegen mij gezegd

  • Homepage
  • >
  • Goor
  • >
  • Wat een lieve stem heb jij, wordt er vaak tegen mij gezegd

Wat een lieve stem heb jij, wordt er vaak tegen mij gezegd, maar zelf hoor je dat niet. Ik ben een hardwerkende dame die vaker thuis werkt dan op kantoor. Ik heb mijn sporen al verdiend zal ik maar zeggen en kon op mijn stageadres blijven. Naast al dat werken, zou ik wel eens wat vertier willen met een man. Een heerlijke flirt waarmee ik kan genieten van lustvolle seks. En na een goed voorspel hoeft dat echt niet allemaal zo braaf te blijven.Over jou:JIj kan een dame wel vermaken, zowel met een uitje als thuis, maar zeer zeker intiem heb jij wel wat in je mars om er een geile boel van te maken, die echt niet altijd zo braaf hoeft te blijven. Uiteraard begrijp jij wel dat je een dame moet verleiden tot seks, zodat zij alle gedachten loslaat.

Details

Zoek een date in: Goor, Overijssel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op