Wat een moeilijke beslissing was dit!

Ik ben een 37 jarige, getrouwde vrouw op zoek naar een zeer breeddenkende minnaar. Ik heb een lieve man, die vaak van huis is en heb het hierover gehad met hem en hij is akkoord met mijn zoektocht, maar wil er niet mee geconfronteerd worden. Ons seksleven staat op een zeer laag pitje, en hij voelt zich er prima bij, ik niet. Graag wil ik nog nieuwe ervaringen opdoen, nu het nog kan. Iets waar ik vaak over fantaseer, maar nog nooit meemaakte is anale seks. Dus graag een mn die hier voor openstaat. Uiterlijk en leeftijd vind ik minder belangrijk dan respect, en discretie.

Details

Zoek een date in: Destelbergen, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op