Ik zou graag een lat relatie willen met een sportieve man

  • Homepage
  • >
  • Huizen
  • >
  • Ik zou graag een lat relatie willen met een sportieve man

Mijn naam is Rianka en ik ben op zoek naar een leuke man om samen leuke dingen te gaan doen.Ik ben in de eerste instantie op zoek naar een lat relatie maar als het allemaal heel goed gaat zou ik ook wel open staan om verder te gaan.Ik werk bij een hotel in Scheveningen waar soms de meest exclusieve gasten logeren.Het is een redelijk bekend hotel maar ik mag de naam hier niet noemen want anders krijg ik problemen met mijn werkgever.In mijn vrije tijd doe ik graag aan surfen op het strand van Scheveningen.Ik zou het dus fijn vinden als ik een sportieve man zou tegenkomen zodat we samen zouden kunnen gaan sporten

Details

Zoek een date in: Huizen, Noord-Holland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op