In de steek gelaten zwangere zoekt nieuwe liefde

Ik ben Babs. Ik ben op zoek naar een leuke, betrouwbare man om deze mooie tijd samen mee te gaan beleven. Helaas vond de vader van mijn kindje het niet nodig om er voor me te zijn en bedacht hij zich wat betreft de wens om kinderen te krijgen. Hij heeft me laten zitten.Nu wil ik opnieuw beginnen. Straks met de kleine, maar het liefst ook met een lieve partner erbij. Mocht jij de man zijn die samen met mij van de kleine en van elkaar wil gaan genieten, stuur me dan even een mailtje!Liefs Babs

Details

Zoek een date in: Groenswaard, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op