Zou jij me een gezinnetje willen geven?

Hallo daar! Hier een heel lang verhaal neer zetten is niet zo mijn ding, ik bedoel dat is gewoonweg zonde omdat je er meer aan hebt om te weten wat ik zoek. Ik ben Dani, ben 36 en heb een grote kinderwens. Natuurlijk gaat het er om te beginnen over een geweldige relatie hebben, maar als dat lukt, zou ik heel graag alsnog moeder worden. Tijd om 6 jaar te wachten is er niet echt, heb mijn leeftijd nou eenmaal, maar mocht je geen kindje meer willen, zal het sowieso niet slagen. Ben benieuwd, of en zo ja, wie mij blij maakt!

Details

Zoek een date in: Utrecht, Veenendaal  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op