Zou ik hier misschien een leuke meid tegen komen!

Hallo meiden,ik ben Anaisa en ik kom uit Vlissingen. Ik heb me hier ingeschreven omdat ik eigenlijk nooit echt ergens lesbische vrouwen tegen kom. Op de een of andere manier zijn ze altijd bezet of zijn er alleen maar leuke hetero vrouwen die natuurlijk niets in mij zien qua relatie. Ik ben niet het type wat meteen op iemand afstapt, dus ook dat werkt niet echt mee.Ik heb een enorm leuke en lieve vriendin gehad, maar helaas is zij een jaar geleden overleden. Hier wil ik nu niet te veel over kwijt. Buiten het feit dat ik haar mis, mis ik ook een maatje, iemand met wie ik mijn leven kan delen.In ieder geval, ik ben zelf 26 en ik hoop een leuke meid te vinden tussen de 25 en de 45 jaar. Mocht je iemand kennen, dan mag je die natuurlijk ook naar mij sturen. Hihi.Kus Anaisa

Details

Zoek een date in: Groningen, Grootegast  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op