Zoek je ook meer als alleen seks?

Zoek je ook meer als alleen seks?ik ben veronikans ben 54 jaar kom uit omgeving Noord HollandIk werkte voor een succesvol bedrijf van mijn man. Maar na de scheiding was ik en mijn man en mijn baan kwijt. Ik moest helemaal weer opnieuw beginnen. De scheiding zag ik aankomen, maar ik had toch verwacht dat mijn ex-man medeleven zou tonen en mijn baan laten houden. Een mannen eigenschap? Of is dat alleen als de relatie om liefde gaat en niet om de seks? Daarom gaat deze dame niet op zoek naar de liefde, maar liever naar het genot. Minder rompeslomp om het zo maar te zeggen.Over jou:Geen liefde maar genot, dat is wat ik wil en zoek. Van mij mag het zo snel mogelijk, experimenteren is een optie wat ik zelf nooit heb gedaan. Maakt het dat nog meer spannender. Graag serieuze reacties

Details

Zoek een date in: Gelderland, Matendreef  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op