Zoek ik jou? En jij mij?

Zoek ik jou? En jij mij?Ten eerste: lief, klein en onschuldig…ten tweede: prettig gestoordVerder vraag je maar en je merkt vanzelf of je antwoord krijgt… Veel lachen, veel lol hebben, gezelligheid en nog veel meer lol hebben. Ga er graag op uit, maar mag ook graag voor een goede film op de bank wegkruipen…Ik ben absoluut niet op zoek naar de ware… Wat ik zeker kan waarderen…is iemand die niet (ver) oordeelt…de ander zichzelf laat zijn en ook zelf zichzelf kan en durft te zijn… Niks is te gek…zolang je maar respect voor jezelf en de ander hebt..

Details

Zoek een date in: Binche, Henegouwen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op