Zoek een nieuw slaafje die elke wens wilt vervullen

zoek een nieuw slaafje die elke wens wilt vervullenNaam: BintaLeeftijd: 32 jaarGeslacht: vrouwProvincie: ZeelandWoonplaats: ZierikzeeOogkleur: bruinHaarkleur: zwartOver mij:Wat is het spannend om te zoeken naar een nieuw slaafje die elke wens van mij wilt vervullen. Van het likken van mijn schoenen tot het dienen als tafel als ik lekker tv aan het kijken ben. Stiekem vind ik het ook heerlijk om mijn slaafje af en toe een goede straf te geven als hij stout is geweest. Dat het liefste zo vaak mogelijkJe vindt meer over me en contactinfo op:bit.ly/1TCihAv

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Wijnegem  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op