Zin om mij lekker te nemen van achteren…..

Gekke meid is gek op doggy. Ja je leest het goed dit is mijn lieveling standje! En voor nu zoek ik heerlijke sex! Welke geile man wil mijn sexmaatje zijn? Het liefst voor langere periode maar misschien is het genoeg na een keer, maar daar ga ik niet voor natuurlijk! Ik ben lekker vol van figuur maar dat weerhoudt me niet om heerlijk mijn benen in mijn nek te leggen!Over jou: Lekkere seksuele man, het liefst ook wat voller met een volle baas haar van boven en helemaal kaal van onderen die weet wat hij met zijn favoriete stuk gereedschap moet doen! Zin om mij lekker te nemen van achteren, en om standje 69 te doen? Dan ben ik je meid en kunnen we samen helemaal losgaan!

Details

Zoek een date in: Oegstgeest, Zuid-Holland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op