Zin in een volle date?

Profielpagina van VolleDateNaam: VolleDateLeeftijd: 26 jaarActief sinds: 18-03-2014Geslacht: vrouwLand:Provincie:Woonplaats:Lengte: tussen de 1.70 en 1.80Lichaamsbouw: slankOogkleur: groenHaarkleur: blondOpleiding: MBORoken: NeePiercing(s): NeeTatoeage(s): JaMijn hobbies: Lekker genieten van het leven. Over mij: Ja mannen. Mijn borsten zijn puur natuur en ik zal er niet om liegen. Af en toe wou ik dat ze wat pondjes lichter waren. Maar eerlijk is eerlijk, ik hou ook van mijn dames. Toch kan ik het waarderen wanneer een man mij recht in mijn mooie gezichtje kijkt wanneer hij met mij praat.Over jou: En een man die mij recht in mijn mooie gezichtje kijkt wanneer hij met mij praat.

Details

Zoek een date in: Friesland, Menaam  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op