Yourloversex

Getrouwde vrouw zoekt een getrouwde / gebonden (zaken) man om tegen een vaste vergoeding zo 1 x per maand een avond / nacht / morgen en of een volledig sexueel kontakt mee te hebben en op te bouwen waarbinnen ook de liefde een rol kan (gaan / zal) spelen.
De ontmoetingen kunnen plaats vinden op Vrijdag-avond vanaf 20.00 uur tot zaterdag-morgen of op zaterdag-middag vanaf 17.00 uur tot zondag-morgen of op zondag-middag tot maandag-morgen. In die gehele tijd ben ik je persoonlijke / prive liefje en of en of en of. Ik zoek hiervoor voor dit alles dus 1 vaste man / sexer / lover en dus dan ook geen meerdere.

De bedoeling is dan dat wij 2 onze tijd gezamenlijk door brengen in een HOTEL, met bijvoorbeeld ook een (hot) dineetje, drankje en of. Buiten knuffelen, vrijen, zoenen, tongzoenen, strelen enz. is er de ook volledige vaginale penetratie en of anale en de volledige felatio. In deze vaste (sex) relatie dienen wij en moeten wij elkaar vertrouwen.

Wat ik hiervoor zoek is een beslist slanke of normaal gebouwde aantrekkelijke en of knappe man. Dus zeker geen overgewicht. Kaalhoofdig of met haarbos geen probleem als je maar verzorgd en schoon bent met een onderhouden gebit. Je bent wel baard / snor / stoppelloos.

Wie ben ik: Ben 175 cm. 54 kg. 38 jaar, zwart lang haar, cup-a en ook heel erg love / sexueel / sex van aard en ook zo letterlijk ingesteld…..Onze vaste relatie is condoom-loos.

De relatie is dan wel gebaseerd op wederzijds respect. Geil met stijl. Alles kan en of is mogelijk tot aan het prive sletje zijn met / voor je aan toe. Jouw wensen zijn ook de mijne.!

Mijn man zal je dus ook eerst leren kennen, ook al omdat deze mogelijke sexuele / sex / love relatie tussen ons 2 gebaseerd kan zijn / is op / met vriendschappelijke basis.

Verwacht wel, als je gaat reageren, de nodige info en stats van je! Dus NIET 1 of 2 regeltjes en of alleen maar een vraag of vragen aan mij! Een normale foto zal zeker ook (later) vereist zijn.!

Yourloversex.

PS. In overleg is er veel mogelijk, ook wat de weekend tijden betreft. Een eventuele single man is hiervoor ook welkom. Overige info enz. volgt in een nog mogelijk prive gesprek voorafgaand aan alles, dus voor de werkelijke (date/love/sex) praktijk !

PS. Wil je eerst een LEKKER SEX PROEFRITJE met mij maken van 2 uurtjes, tegen vergoeding, dan kan dat ook ! Dit ook mogelijk in de weekse avond-uren.

Details

Zoek een date in: Aywaille, Luik  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op