Wild Thing

Hallo, Ik ben 35 jaar, 173 cm. en 54 kg. en met een sexuele sex passie. Veel is open en bespreekbaar met mij. Ik hou van orgasme´s tijdens onze sex passie, zowel voor jou als voor mij. Ik neem wel alleen mannen slank van bouw of met een normaal postuur en leuk uitziend en natuurlijk ook schoon en verzorgd.
Je minimale leeftijd is zo ongeveer 30 jaar en je maximale leeftijd is tot zo ongeveer rond de 60 jaar. Ik doe alleen aan Escort en aan thuisbezoek maar dus NIET aan Prive-ontvangst bij mij thuis.

Bij een gebleken vriendschappelijke en dus ook blijvende band en relatie zullen dan ook kunnen gaan behoren al de innige en al de zeer intense intieme (love) sexuele sex intimiteiten voor en tussen ons beiden, met zomogelijk dan ook (alles) ZC.

Wel bijtijds met mij afspreken, daar ik maar een aantal maximale bezoeken of adressen per maand doe of afleg. Ik bezoek uitsluitend adressen in Zwolle.

Met passie zoenen, kussen, tongen, Pijpen, Vaginaal neuken, Anaal sexen en of neuken. Wel alles (eerst) SAFE! Verder ben je wel baard/snorloos, glad geschoren en het liefst ook intiem.

Het 1e uur is 125 Euro incl. het starttarief en ieder daarop volgend uur is 75 Euro per uur enz. De prijzen zijn all-in. Een date is voor minimaal 1 uurtje of meer.

Maandag: van: 14.00 uur tot 23.00 uur
Dinsdag: van: 11.00 uur tot 23.00 uur
Woensdag: van: 11.00 uur tot 22.00 uur
Donderdag:van: 14.00 uur tot 23.00 uur
Vrijdag: van: 11.00 uur tot 17.00 uur

Groetjes, Wild Thing.

P.S.

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen. Als je tenminste kwaliteit wilt.!

Details

Zoek een date in: Klundert, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HAVO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op