Wil eindelijk eens met een heerlijk gevoel klaarkomen

wil eindelijk eens met een heerlijk gevoel klaarkomenNaam: SilLeeftijd: 35 jaarGeslacht: vrouwProvincie: Noord-BrabantWoonplaats: BakelOogkleur: groenHaarkleur: blondOver mij:Ik heb in mijn leven me al vel te lang moeten inhouden, omdat het niet zo hoort dat een vrouw ook een geil avontuur wilt beleven en nu heb ik er wel de kans voor en wil ik die ook nemen om eindelijk eens met een heerlijk gevoel klaar te kunnen komen en dat het liefste een paar keer achter elkaarJe vindt meer over me en contactinfo op:bit.ly/1WcP000

Details

Zoek een date in: Waregem, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op