Wie wil er met mij een leuk avontuurtje?

Hallo Allemaal,Ik ben Ria en ik ben reeds gescheiden ( 6 maanden).Mijn huwelijk was totaal niks meer waard en mijn ex-man heeft mij bedrogen met een andere.Het was voor mij niet leuk om te horen dat ik al 3 jaar bedonderd werd.Maar voor nu ben ik gewoon weer helemaal klaar om opnieuw lekker te genieten en eens kijken of er nog een man is wie mij gelukkig kan maken.Ook enkel voor het genot ben ik voor te vinden.Het hoeft voor mij allemaal niet zo serieus ik wil het vooral gezellig met elkaar hebben.Bij interesse mag je mij een leuk berichtje sturen.Liefs Ria

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Veghel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op