Wie wil een gezellige wip?

ik ben een vrouw uit Alphen aan den Rijn en ben 25 jaartjes oud en het lijkt me eens leuk om een lieve man te mogen verwennen. Maar dit doe ik wel voor een kleine bedragje. Het klinkt een beetje afgezaagd maar in het dagelijkse leven lijk ik maar geen leuke heren tegen te komen, dus wie weet hier wel. Ik heb alles lekker voor elkaar, werk, huisje en 2 geweldige parkietjes, en leuke mensen om me heen,. Ik mis alleen nog iemand om dat alles mee te delen. Heb ik nu je interesse? Dan wil ik graag met je afspreken. Tot gauw Pien,

Details

Zoek een date in: Haaltert, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op