Welke meid/vrouw wilt mij vanavond in elkaar slaan/trappen?

  • Homepage
  • >
  • Voorhout
  • >
  • Welke meid/vrouw wilt mij vanavond in elkaar slaan/trappen?

Ik zou best graag een keer door 1 of meerdere meiden/vrouwen helemaal in elkaar geramd, geknied en getrapt willen worden tot pulpHeb géén voorkeuren qua leeftijd, uiterlijk, huidskleur en/of religie of de aantal meiden/vrouwen, al zijn het er 5 of meer.Meiden/vrouwen met agressiegevoelens, boosheid, frustraties en/of woede moge ook gerust reageren.Ik zelf ben een verzorgde man van 38 atletisch postuur, 1.83m, 85 kg.En ik ben mij ook van bewust dat het gevolgen met zich meebrengen en dat er risico’s aan verbonden zijn. Zoals blauwe plekken en eventuele kneuzingen zijn voor mijn eigen verantwoordelijkheid en rekening.Graag serieuze reacties, géén seksuele bijbedoelingen of handelingen!!Mail of bel snel, des te eerder hebben een afspraak. 06-48118795

Details

Zoek een date in: Voorhout, Zuid-Holland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: BiLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: HAVO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op