Welke meid/vrouw wilt mij vanavond harde klappen en trappen?

  • Homepage
  • >
  • Luik
  • >
  • Welke meid/vrouw wilt mij vanavond harde klappen en trappen?

Ik zou best graag een keer door 1 of meerdere meiden/vrouwen helemaal in elkaar geramd, geknied en getrapt willen worden tot pulpHeb géén voorkeuren qua leeftijd, uiterlijk, huidskleur en/of religie.Ik zelf ben een verzorgde man van 38 atletisch postuur, 1.83m, 85 kg.En ik ben mij ook van bewust dat het gevolgen met zich meebrengen en dat er risico’s aan verbonden zijn. Zoals blauwe plekken en eventuele kneuzingen zijn voor mijn eigen verantwoordelijkheid en rekening.Graag serieuze reacties, géén seksuele bijbedoelingen of handelingen!!Mail of bel snel, des te eerder hebben een afspraak. 06-48118795

Details

Zoek een date in: Luik, Modave  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op