Welke man(mannen) hebben ook een pantyfetish?

Profiel van pantygeilAangemeld als: vrouwWoonplaats: RossumBurgerlijke staat: alleenstaandLeeftijd: 39Haarkleur: blondUiterlijk: blankLengte: 175cmRookt: jaDrinkt: somsTatoeages: geenPiercings: geenCupmaat: CIntiem geschoren: kaalAfspreken- bij jou thuis- bij mij thuisVoorkeuren- FetishProfiel tekstSinds mijn puberteit heb ik een fascinatie voor panty’s. Ik word er heel erg geil van. Soms kan ik een hele avond met mezelf bezig zijn en dat is lekker hoor. Maar ik zou heel graag een man willen leren kennen die dezelfde fetish heeft zodat we er samen van kunnen genieten.

Details

Zoek een date in: Eijsden, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op