Welke man wil ons leven verrijken?

Welke man wil ons leven verrijken?Hallo lieve mannen!Ik ben Kyra en ik ben 39 jaar en ik heb een dochter van 10 jaar. Graag zou ik een lieve man ontmoeten, die met mij een relatie wilt aangaan, maar ook voor mijn dochter een vaderfiguur zou willen zijn. Helaas is de vader van mijn meisje niet meer geïnteresseerd in haar. Hij heeft geen zin om haar aandacht te geven of sowieso iets voor haar te doen. Ze hebben dus geen contact meer.Het maakt me dus helemaal niets uit hoe je eruit ziet of hoe oud je bent, als we maar een klik hebben. Op deze manier komen we daar niet achter, dus wat weerhoud je ervan om even een berichtje terug te sturen?Liefs Kyra

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Schilde  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op