Wat is het toch heerlijk om vrijgezel te zijn!! en ik laat j

Wat is het toch heerlijk om vrijgezel te zijn!! en ik laat jou er van mij genieten!! Mijn naam is Alieke. Ik ben 41 jaar woon in Nijverdal en ben werkzaam als verzorgster in een instelling voor verstandelijke en lichamelijke gehandicapten. Een hele drukke en intensieve baan,en dan is het toch extra lekker om op de momenten dat ik kan even heerlijk te ontspannen. Eerst even lekker in bad…JAWEL SAMEN en daarna lekker op de bank ploffen en genieten van elkaar. Ik heb best wel grote borsten dus zoek wel een man die hier van houdt, maar ook weet wat hij moet doen met van die grote meloenen. Verder heb ik een slank lichaam. Ik sport ook dus probeer dat wel zo te houden. Ik rook niet, en ben ook wel opzoek naar een sex partner die ook niet rookt, want met zoenen vindt ik dat alles behalve smakelijk en opwindend. Het zou het prettigst zijn als ik een man kan vinden waar ik dus een sex relatie mee kan aangaan zonder dat hier haken en ogen aan zitten. genieten, VEEL GENIETEN, maar niet elkaar claimen of wat dan ook hoor. Als je een relatie hebt, heb ik hier geen moeite mee hoor, als je maar wel helemaal aan mij kunt geven, want ik wil je niet voor 100 maar wel voor 200%! Ik zal alles er aan doen om je helemaal te geven aan mij, maar je moet hiervoor wel open staan. Ik sta open voor heerlijk genot, keer op keer, en zal me helemaal laten gaan. Wel wil ik je hiervoor eerst kunnen vertrouwen, dus vertel me wel wat meer over jezelf! Alvast een geil kusje Alieke

Details

Zoek een date in: Gelderland, Matengaarde  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op