Waar is die oudere, geile, hete man?

Ik ben op zoek naar een oudere man, ik val namelijk op oudere mannen. Oudere mannen hebben toch veel meer ervaring in seks, als mannen van mijn eigen leeftijd? Althans dit vind ik dus… Dat is wat ik wil, ik wil iemand die de tijd voor mij neemt, geen genoegen neemt met een vluggertje en mij lekker wil verwennen. Daar in tegen zal ik jou ook verwennen tot op het bot. Want ondanks dat ik nog maar twee echte relaties heb gehad, met mannen van mijn eigen leeftijd, weet ik wel van wanten! Ben jij de man die mij verwennen kan? De ECHTE man? Xje Farah

Details

Zoek een date in: Haaltert, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op