Waar is die leuke geile man ?

Mijn naam is Lara, ben 21 jaar en woon in Nijmegen. Zelf ben ik spontaan en ben daar ook naar opzoek. Ik hou van sporten in het algemeen. Door de weeks ga ik naar school en buiten school om werk ik nog in de snackbar om een centje bij te verdienen. wil jij meer over mij te weten komen, neem dan gerust contact met me op. Ik zoek een vriend, mag best wat ouder zijn als we maar niet samen over straat lopen en iedereen denkt dat je mijn Pa bent, want dan vind ik niks.tinyurl.com/laragirl

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Zwijndrecht  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E85 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op