Waar ben je nou?

Hallo leuke mannen!Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en een profiel aangemaakt. Mijn biologische klok tikt en ik merk aan mezelf dat ik weer toe ben aan een leuke man in mijn leven na het nodige liefdesverdriet te hebben overwonnen. Ik heb alles verder prima voor elkaar, leuke hobby’s, leuke vriendinnen maar toch mis ik wat.Ik heb altijd al moeder willen worden maar helaas is dat er nog niet van gekomen en zo had ik me het leven niet voorgesteld. Ben jij die leuke sportieve man waar ik naar op zoek ben? Dan zie ik je mailtje graag tegemoet! Ik ben benieuwd xxx Sasha

Details

Zoek een date in: Bergeijk, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op