Vrouw zoekt leuke man voor romantiek

Hoihoi, ben je op zoek naar mij? Dan kun je ophouden hoor, want hier ben ik! Ben jij net als ik op zoek naar wat spannends? En wie weet wat voor moois daaruit kan komen? Ben jij iemand die veel humor heeft en ook van romantiek en passie houdt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mail je me? Dan kunnen we elkaar snel leren kennen! Je bent vast op zoek naar mij, dan hoef je nu niet meer verder te zoeken hoor want je hebt haar gevonden. Want als jij ook op zoek bent naar een serieuze relatie met veel humor en romantiek. Dan zit je bij mij helemaal goed.Ik ben al weer veel te lang alleen en heb net als jij behoefte aan aandacht,en een lieve knuffel op zijn tijd. En als je net als ik ook zo verzot ben op de buitenlucht, en van lange strandwandelingen houdt, dan kan je niet meer stuk.Laat gauw eens wat van je horen, dan vertel ik je meer over mijn leuke persoontje. Xje anja

Details

Zoek een date in: Adegeest, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op