Vrije meid zoekt gebondenheid

Hallo,Ik ben Elle ik ben 32 jaar en woon in Scheveningen.Ik heb een leuk huisje waar ik woon samen met mijn poes dirk. Ik ben nu 3 jaar alleen. Ik had die tijd ook wel nodig om weer even tot mijzelf te komen. Ik ben heel erg gekwetst namelijk door mijn exvriend en had gewoon weer even de tijd nodig voor mezelf.Ik vind het trouwens in een relatie ook belangrijk, tijd voor jezelf, daar zit jij niet mee?Ik ben er weer klaar voor om mij overige tijd te delen met een lieve, zorgzame man die er ook klaar voor is.Huisje, boompje, beestje en kinderen dat spreekt jou ook aan?Je zoekt een lieve, leuke, betrouwbare , eerlijk meid?Elle

Details

Zoek een date in: Luxemburg, Tenneville  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op