Vreemdgaan in dronten met kantinka

Hoi, kantinka is mijn naam. 40 jaar inmiddels en woon in dronten. alhoewel ik geen fotomodel ben en ook niet slank, ben ik wel zeker een gevoelige,lieve maar ook wellustige dame. alleen mijn man vindt het niet mooi meer en daarom hebben we al een lange tijd geen sex meer. hij zoekt het buiten de deur en dat ga ik nu ook proberen. schrijf je ook in op vreemdgaan.euinschrijven op vreemdgaan.eu is gratis, vrijblijvend en inclusief gratis berichten sturen.vreemdgaan.euvreemdgaan.euvreemdgaan.eu

Details

Zoek een date in: West-Vlaanderen, Zuienkerke  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op