Vreemde wens: Spugen

Vreemde wens: Spugen Hoi,ik zou graag kennis willen maken met een vrouw of leuke meid, liefst een beetje dominant type die mij in mijn mond wil spugen…..rare vraag, ik weet het, maar ik zou het toch graag willen. Ik heb dat in een film gezien en vond dat erg opwindend.Lekker je keel schrapen en het resultaat in mijn mond spugen of op een bordje dat ik dan af moet/mag likken. Samen met een vriendin is natuurlijk ook OK. Ik ben ook zeker wel in voor andere vernederende dingen en SM en een combinatie daarvan, maar dat hoeft niet perse, alleen als jij dat ook wil en dat bespreken we dan wel. Spugen alleen is ook OK. Geen seks-bijbedoeling hoor en je hoeft ook echt niet uit de kleren. Stuur eens een mailtje.Enige financiele vergoeding is misschien mogelijk.

Details

Zoek een date in: Baarn, Utrecht  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op