Volledige transgender op zoek naar echt liefde

Laat ik mezelf even voorstellen, ik ben Steff, een jonge vlotte transgender die sinds vorig jaar volledig vrouw gemaakt is en daar ben ik zeer trots op. Sinds mijn kinderen voelde ik me helemaal niet lekker in mijn mannelijke lichaam en nu voel ik me daarentegen op en top vrouw. IK heb echter tot nu omwille van het fysieke en ook wel de reactie van anderen nooit echt sexueel contact of zelfs maar amoureus contact durven zoeken met het andere geslacht en via deze weg wil ik graag iemand vinden die me neemt zoals ik ben en die rustig met mij op ontdekking wil gaan.

Details

Zoek een date in: Limburg, Lindenheuvel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op