Volleanne 27 uit Bekkeveen zoekt

Volleanne 27 uit Bekkeveen zoektHalloooo ik mag dan wel dik zijn maar ik heb ook me behoeftes hoor. Ik ben er vroeger genoeg mee gepest maar daar ben ik nu klaar mee. Grappenmakers hoeven dus echt niet te reageren ik ben serieus en hoop hier een leuke jongen te vinden die niet om een paar kilo’s teveel geeft!Ben gek op de natuur en hou van fietsen en wandelen.En zo eens op ze tijd een avondje op stap kan ook geen kwaad.Zoek een lieve man waar ik leuke dingen mee kan gaan doen en wie weet meer.Meld je aan het neem dan contact met me op , met foto is altijd bericht terug! Ben benieuwd de zomer komt eraan dus komen jullie maar met leuke iedeeen.Fijne dag alvast,volleanne

Details

Zoek een date in: Epe, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B80 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op