Vind jij ze mooi?

Hoi mannen allemaal, ja, mijn foto is onherkenbaar, ik ga heus niet met mijn hele hebben en houden op een zoekertjeswebsite komen staan 😉 . IK heb een zware periode achter de rug, heb steeds complexen gehad over mijn veel te kleine borstjes, en daar heb ik wat laten aan doen twee maandjes terug en nu, nadat alles goed genezen is, ben ik trots genoeg om te kunnen zeggen ik voel me mooi. En dat wil ik graag delen met een leuke kerel. Ben single en wil dit graag zo houden, daar ben ik nog niet klaar voor, maar een leuk maatje, af en toe afspreken, en geen hoofdpijn elke dag? Als je dat ook zoekt laat me iets weten.

Details

Zoek een date in: Duiven, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op