Vind jij mij nog knap?

Hoe vind je dat ik er uit zie? Goed nog he? Ik ben ook erg trots op mezelf. Zo was ik niet altijd hoor, toen ik nog in een relatie zat, zorgde ik niet zo goed voor mezelf, ik was alleen maar met anderen bezig. Totdat ik inzag dat ik alleen maar voor anderen leefde en mezelf gewoon helemaal vergat. Dus ik heb het roer om gegooid. Ik ben aan de beurt en dat mag iedereen weten. Het gaat nu hartstikke goed met me, ik voel me goed, zit goed in mijn vel en het enige wat ik er nu nog bij wil hebben, is een man. Want hoewel ik mezelf nu op de eerste plek zet, kan ik nog steeds niet zonder een man aan mijn zij!

Details

Zoek een date in: Lievendaal, Noord-Brabant  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: BiLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op