Vind ik hier mijn geluk

Dit is allemaal erg nieuw voor mij dus ik probeer maar een beetje af te kijken hoe iedereen dat hier doet. Ik ben Vivian en ik kom uit Zierikzee. Ik ben hier geboren en getogen (67 jaar), en ga hier ook niet meer weg. Ik hou van spelletjes, bingo en rond wandelen, en met mensen praten. Als ik niks te doen heb ga ik graag naar de markt toe en koop ik kleine dingen die ik eigenlijk niet nodig heb. Ik ben ben mijn man al vele jaren geleden verloren maar heb verder nog wel 3 leuke kinderen waar ik veel mee doe.Op het moment ben ik niet echt opzoek, maar sta altijd open om mensen te leren kennen en eens wat leuks mee te gaan doen. Mannen, vrouwen, ik zoek gezelligheid, maar in bed:alleen een man natuurlijk! Ik ben een gezelligheid persoon, en dat zoek ik dus ook in een ander persoon.Groetjes en wie weet tot zien, Vivian.

Details

Zoek een date in: Gelderland, Lichtenvoorde  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op