U bent 50+ en wilt Liefdevol genieten?

Ik ben een exotische, spontane donkere schoonheid met een heerlijk zacht lichaam, een D cup, prachtige volle mond en een zijdezachte huid die samen met U een aangename tijd wil doorbrengen. Houdt u er ook van om lekker langdurig knuffelen, elkaar te verwennen, strelen, masseren, uitgebreid voorspel, tongzoenen en uiteraard intiem. Samen in bad, ook dat kan, ik heb een heerlijk bubbelbad tot mijn beschikking. Uiteraard is het bij mij geen haastwerk en zoals u waarschijnlijk wel weet is het in het land van Peel en Maas echt genieten en vooral als U door mij wordt verwend.Spreekt dit U aan, schroom dan niet mij te bellen. Ik ontvang U ZEER graag en echt discreet en alleen op afspraak, deze week (week 16) op maandag en woensdag, omgeving Venlo/Maasbree. Uw leeftijd of uiterlijk vind van minder belang. Wel bellen met nummerweergave en op SMS en e-mail wordt niet gereageerd!!!Heel veel liefs Diane 06-16670381

Details

Zoek een date in: Merenwijk, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op