Tessa Geile Rubensvrouw

Tessa is geil en voor veel in. Veel is bespreekbaar, net zolang dat je met een tevreden en voldaan gevoel achter blijft…
Zoek je de echte girlfriend experience, zoek niet verder. Ik hou van lekkere tedere sex, lekkerrrr zoenen, strelen, elkaar compleet beminnen… Maar ik kan ook zeker het iets ruigere werk waarderen (zowel Dominant als onderdanig), kortom je kan met mij álle kanten op. Ik vind het leuk om jouw sletje te zijn. Maar kan het ook erg leuk vinden om jou te zeggen wat je moet doen en je opdrachten te geven. Ik hou van spannende (lak)pakjes, lingerie, high heels. Ik bezit een arsenaal aan speeltjes voor mezelf, als ook een mooie set lederen boeien, zweepjes ed.

Ik hou van lekker (tong)zoenen, ik pijp je zonder condoom (wil je tot het einde gepijpt worden dan altijd met), je mag lekker over mijn lichaam klaarkomen, intiem altijd met, sta open voor trio MVM/VMV/VVV, of wat je ook wenst…

Ik ben een blanke dame, zacht romig lichaam, 35 jaar, 1.85m, Lekkere Grote borsten (cup E/F), dikke kont, compleet geschoren, ben een echte oraal-fan. Je kan met mij bijna alles doen wat je wilt, alles is bespreekbaar. Ik probeer zo goed mogelijk te luisteren wat je graag zou willen, en dan samen jouw fantasien te vervullen…

Ik ben een roker, vind je dit écht afschuwelijk, laat dat dan even van te voren weten, dan hou ik daar ook rekening mee.

Ik ben een type vrouw dat alleen is geschikt voor de echte liefhebber van Grote vrouwen. Ik ben getatoeëerd en heb een clitpiercing waar je lekker lang mee mag spelen. Tongpiercing is desgewenst te plaatsen voor nog meer oraal genot…

Kosten : 1e uur 150€, daarna elk uur 100€, voor een trio het dubbele.

Uiteraard spelen we op safe, ik neem de condooms mee.

Ik kom graag naar je toe in A’dam, taxikosten delen we. Bij mij alleen als ik je al kan. Ik kom je graag bezoeken in de avonduren, va ca. 18.00u tot ca 00.00u.

Stuur je me snel een mailtje of bel me als je interesse hebt? Maak je stoutste dromen waar, bespreek wat je graag zou willen ontdekken, ook ik vind het nlk. leuk en spannend om iemands dromen waar te maken…

Geil kusje, Tessa

Details

Zoek een date in: Lierneux, Luik  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op