Spontane, positief ingestelde vrouw met de nodige levenserva

  • Homepage
  • >
  • Ermelo
  • >
  • Spontane, positief ingestelde vrouw met de nodige levenserva

Spontane, positief ingestelde vrouw met de nodige levenservaring zoekt dito maatje. Ik hou van klussen aan mijn huis, tuinieren én in de tuin zitten met een kopje koffie kijken naar mijn paarden, of heerlijk een boek lezen. Verder heb ik nog andere dieren w.o. katten en een hond, kippen en een geit. Ik heb een motorrijbewijs maar heb al jaren niet meer gereden, misschien hou jij ook van motorrijden en wil je het me opnieuw leren? Ook gitaar spelen wil ik nog graag leren, dus probeer ik zelf zo nu en dan wat te pingelen. Ik ben creatief en spiritueel ingesteld, maar ook praktisch en daadkrachtig

Details

Zoek een date in: Ermelo, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op