Speciale vrouw zoekt lieve man!

Speciale vrouw zoekt lieve man!Lieve mannen het doet mij deugt te zien dat er interesse in mij is. er wordt van mij gezegd dat ik een speciale vrouw ben. ik hou van vrijheid en van natuur. ik ga zo vaak als ik kan op vakantie en vindt het geweldig om op de mooiste plaasten fotoshoots te houden. (zie mijn 2e foto maar) ik hou van mijn lichaam en behandel het graag met respect. ik weet wat mannen zoeken en vaak kan ik ze dit geven. doch ben ik iemand die eerst elkaar goed gesproken wil hebben, je merkt snel wie je tegenover je hebt. kun jij je hierin vinden en benm je nog steeds interesseert dan wie weet waar we eindigen liefs en groetjesxx

Details

Zoek een date in: Kortenhoef, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op