Slim lief en sportief

ViviaLeeftijd: 30Omgeving: LeidenVoorkeur: HeteroOver mij:een 30 jarige vrouw. Ik heb een vaste baan als laborante een baan die ik graag doe Ik heb ook vele hobby’s waaronder regelmatig gaan lopen en fitnessen ja mijn figuur is belangrijk en daar heb ik veel voor over. En ik laat me wat eten betreft best wel een keer lekker gaan en dinken ook. Ik ben net gescheiden heb een dochtertje dat nu twee wordt. Ik heb een erg zware periode achter de rug ik dacht dat het allemaal aan mij lag maar in een huwelijk ben je met twee he dus hebben er ook twee fout. Dat ben ik nu gaan beseffen. Dus ik laat nou alles achter me en begin aan mijn nieuwe leven samen met mijn dochter en ik hoop een lieve vriend gr vivia

Details

Zoek een date in: Driel, Gelderland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op