Simone souillon

Ik ben simone souillon, een onervaren en onderdanig travestietje, een aanstaand hobbyhoertje én een beginnend pijphoertje!!! Daarnaast ben ik op zoek naar een dominante Neger!Ik heb helaas nog weinig ervaring met pijpen en vraag dus Uw begrip, als het niet helemaal dat is, wat U verwachtte… Dit werk doe ik op ‘part time’-basis en thuisontvangst, dus werk ik alléén op afspraak!!! En tevens vanaf een minimum tarief van € 25,00. In het kort zal het zo gaan…: U komt, ik ontvang U…, ik pijp U…, en daarna gaat U weer… Dus is het makkelijk, als U enigszins in de buurt woont… Verder vraag ik van U discretie en betrouwbaarheid. U kunt dat van mij uiteraard terugverwachten! Dan nog even iets over mijzelf…: Ik woon in de omgeving van Delfzijl, ten noordoosten van de stad Groningen. Ik ben 1.88m lang en slank, zo’n 83kg licht. Ik heb donkerblond haar en grijsblauwe ogen. Ik ben 38 jaar jong.

Oh ja! Nog even dit…:
Als mijn telefoon meteen op de voicemail gaat, wilt U dan níet inspreken? Ik reageer namelijk niet terug! Bij voorbaat dank!

En ook nog even het volgende…:
Mocht U bondage en/of soft-SM willen met mij, verzoek ik U zelf bondage- en/of SM-spulletjes mee te nemen. Helaas heb ik dat niet in huis. Mijn excuses voor het eventuele ongemak…

Details

Zoek een date in: Eupen, Luik  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op