Sara Classy Zwolle

Hallo schat ik ben een jonge spontane dame van Arabische afkomst en hou van overheerlijke seks. Ik spreek vloeiend Nederlands dus ik kan je ondeugende woorden wel verstaan ;)Als ik je leuk vind is er meer mogelijk! Je kan me spreken op whatsapp maar verwacht wel dat je serieus bent fakers zal ik blokkeren!
half uur is 80 euro
uur 160 euro
vluggertje 15 min is 50 euro
pzc 20 extra
mogelijkheden:
massage
je mag me vingeren en likken
intiem verschillende standjes
zoenen mits je leuk en verzorgd bent
je mag vaker klaarkomen als je minimaal een half uur neemt.

Details

Zoek een date in: Luik, Olne  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op