Rosanne in Zwolle

Genoeg van al die saaie vrouwen? kom dan gauw langs want ik weet wat lekker is ;)Ik zal je een goede tijd beloven en je heerlijk laten genieten.
Ik ontvang in een woning die ik helemaal voor mezelf heb. dus lekker discreet kan ik je ontvangen!
Je kan me appen voor een geile date.
Do’s:
verschillende standjes
blowjob
russisch (tussen mijn borsten)
beffen
vingeren
tongzoenen bij klik
meerdere hoogtepunten bij minimaal een half uur
Don’ts:
extremen, anaal, PZC, te lang appen.
Prijzen:
60 vluggertje
80 half uur
150 uur.

Details

Zoek een date in: Rebecq-Rognon, Waals-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: HAVO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op