Rijpe vrouw zoekt een geil sex vriendje

Leuk dat je hier bent Bertina afkomstig uit Maarssen Utrecht voor de mensen die niet weten waar dat ligt57 jaar afwisselend donker of blond lang haar hele mooie bruine donkere ogen en maar 1m65 lang Ik ben op zoek naar een man waarmee ik een lekkere geile tijd tegemoet kan gaan Ik ben een lekkere wilde vrouw die voor veel dingen is Ik houd er nog steeds van om lekker te experimenteren er komen steeds nieuwe dingen bij dus ik ben nog niet uitgeleerd zoals ze dat mooi zeggen Een man met een lieve en stoere uitstraling sprekende ogen eigen kledingstijl en leuke glimlach

Details

Zoek een date in: Drenthe, Ruinen  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op