Redrose Erotic

Wij bieden u diensten aan van uitstekende kwaliteit, die exclusief zijn aan ons Agentschap, geheimhouding, vertrouwen, efficiëntie, schoonheid, sensualiteit en voldoening.
Onze escorte’s zullen u begeleiden, wat er ook de reden voor is: een vergadering, een cocktail of een prive inauguratie, een diner, een avond tussen vrienden, een prettig vertrouwelijk en ontspannend ogenblik, een nacht van genoegen overgoten van erotiek en natuurlijk veel meer…

Wij nemen speciale zorg met ons selectie proces om u van de meest geschikte dame te voorzien. Onze doelstelling is een maximum aan keus en mogelijkheden voor onze clienten te garanderen.

De dames in ons team komen allen uit verschillende achtergronden: beroeps of deeltijds, studenten, beheers- secretaresses, hoogste modellen, kunstenaars of dansers.

Zij zijn allen mooi en sensueel, zij nemen de goede zorgen op zich, zijn elegant en gecultiveerd, meestal meertalig en volkomen opgeleid. Hun verbetering en vrouwelijkheid maken van uw ontmoetingen een prachtig ogenblik van trots, geluk en intens genoegen.

Mogelijkheden zijn oa pzc tot het einde, tongzoenen, fisting, massage, overnachtingen, saunabezoek, SM meesteres, grieks, rimming, spanking, p & p, striptease, dinnerdate.

Voor inlichtingen of reservering kunt u het beste even een e-mailtje sturen.

Bezoek ook onze website.

Vereer ons met een bezoek, U bent meer dan welkom!!!

Details

Zoek een date in: Gelderland, Lindenholt  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HAVO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op