Privé kan ik veranderen in een vrouw die jou wil verleiden

  • Homepage
  • >
  • Drenthe
  • >
  • Privé kan ik veranderen in een vrouw die jou wil verleiden

Weduwe, goed verzorgd achter gebleven. Nu na 2.5 jaar wil ik weer verder met mijn leven en daar hoort een lekkere man bij. Ik ben gek op sexy kleding, niet op straat maar in huis. Privé kan ik veranderen in een vrouw die jou wil verleiden en met je wil seksen. In tegenstelling tot veel vrouwen, ben ik dol op sperma en lust ik er wel pap van.Over jou: Geen moeite met een dame die thuis een stapje verder gaat dan buiten de deur. Je wil een sprankelende band met mij opbouwen en geniet van alle voordelen van een vrouw die het niet krap heeft.

Details

Zoek een date in: Drenthe, Eelde  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op