Over mij: Over mij… nou ik ben een aardige fladderaar wat

Over mij: Over mij… nou ik ben een aardige fladderaar wat relaties betreft. Ik fladder van de een naar de ander. Tijd om het eventjes wat rustiger aan te doen. Ik ben zangeres van een rockband en we zijn ons aan het voorbereiden voor een tour. Natuurlijk heb ik on the road dan genoeg aandacht van de mannelijke fans. Maar meestal hou ik me uit de buurt van “opdringerige” fans. Ik wil iemand namelijk toch eerst een beetje beter kennen voor ik het bed met ze in duik. Dat dan weer wel.flirtplekken.nl/profiel/Spreeuw/foto_001

Details

Zoek een date in: Limburg-BE, Wellen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op